Untamed Strength

Online coaching

online coaching

Ik geloof dat er bij elke atleet een unieke trainingsstijl hoort. Met een nuchtere blik kijk ik naar jouw persoonlijke wensen en de verzamelde data, waarop ik de  trainingsvariabelen afstem. Zo help ik je je eigen persoonlijke trainingsstijl te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je ook op lange termijn vooruitgang blijft boeken op een manier die echt bij jou past.

Binnen mijn coaching staan zelfredzaamheid en autonomie centraal. Je wordt betrokken in het keuzeproces en hebt inspraak in de manier waarop je traint. Uiteraard ben ik elke dag via Whatsapp bereikbaar voor vragen, advies of om mee te denken, maar je bepaalt zelf wanneer en hoeveel contact je nodig hebt. Ik laat je ongetemd, ik pas me aan op jou.

Powerlift Coach gelokaliseerd in Bergen op Zoom

Powerlift coach

Mijn naam is Timo, ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Bergen op Zoom waar ik sinds vorig jaar ook een fitness studio heb geopend gericht op powerliften. Ik ben nu 3 jaar actief als coach en train zelf bijna 5 jaar waarin ik mijn passie voor powerliften en bodybuilden heb gecombineerd. Het leukste aan mijn werk vind ik het begeleiden van atleten naar powerlift wedstrijden en de groei die ze tijdens dit proces doormaken. Inmiddels heb ik op meer dan 30 wedstrijden mogen coachen zowel nationaal als internationaal.

Heb je een vraag? Laat het me weten!